Los Sims: Superstar

De meest beroemde Sims ter wereld, superstars in eigen stad!

De Sims: Superstar, de zesde uitgave voor de PC van de Sims spellen die ons toestaan om tegen onze Sims te spelen in de harde wereld van de show en het schouwspel. Ze zijn druk bezig om sterren te worden als zangers, filmsterren of modellen in de mode wereld.

Ze gaan op stap door de stad van Los Sims met een handvol beroemde mensen: Superstar, Ciudad Estudio (Studio Town), zoals o.a. Marilyn Monroe, Avril Lavigne, Andy Warhol, Christina Aguilera, Jon Bon Jovi of Freddie Prinze Jr, in Los Sims: Superstar is het niet raar dat elk willekeurige voorbijganger één van je Sims stopt en om een handtekening vraagd. Maar je moet hem natuurlijk eerst wel beroemd gemaakt hebben.

Zo is het dus beter om altijd klaar te staan. Dat kan met de achtergrond van Los Sims: Superstar die wij jou hier aanbieden. Ook al staat er nog geen beroemde handtekening op, je kan er van overtuigd zijn dat die er heus wel bij komt op je screen!

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Los Sims: Superstar

We gebruiken cookies om de verbindingen te verbeteren, te analyseren en om advertenties weer te geven. Als u doorgaat, accepteert u het gebruik ervan. Meer informatie hier .