Mario Evolution

Leuke achtergrond met beelden van de evolutie van Mario.

Sinds het jaar 1983 is Mario zonder enkele twijfel een van de meest beroemde personages in de wereld van de video spelletjes geworden. Dit is makkelijk te zien door alle soorten of verschillende spelltjes over hem. En deze Mario Evolution vooruitgang is erg goed te zien op de achtergrond van je desk.

De beelden van Mario bevatten verschillende versies en momenten van Mario Evolution. Vanaf de eerste keer in de bekende Donkey Kong, toen hij nog Jumpman genoemd werd, tot aan het eerste spel van Nintendo. Eerst was hij Mario de Eekhoorn of de Mario de Kikker van de 8 bits spellen. Toen werd hij veranderd in Mario Super Nintendo. En nu genieten we van Mario in 3D dankzij Nintendo 64, de Sportsman Mario zoals Mario Golf, Mario Tennis, Mario Driver van de Mario Kart voor Wii, etc. etc.

OK, de Mario Evolution is een samenvatting van al de verschillende Mario´s die er al geweest zijn, die er nu zijn en die er nog moeten komen. Nu kan je er gratis van genieten door het te downloaden en te installeren als achtergrond voor je desk.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Mario Evolution