Los Sims Medieval

Ontdek het avontuur dat je gaat beleven met de Sims.

Het Sims Medieval is de nieuwe uitgave van de Sims. Dit is een sage die het voor mekaar gekregen heeft om het meest gespeelde spel van de wereld te worden. Waarschijnlijk omdat het niet moeilijk is. Het heeft zonder twijfel zijn succes te danken aan het feit dat het vele stijlen heeft en vele locaties waar je het spel kunt spelen, zoals b.v. in een nachtelijke sfeer, op de universiteit, met vakmensen, in de vrije tijd...

Nu heeft het Sims Medieval een geheel nieuw iets in de vorm van het spelen in de wereld van de Sims: de tijd. Omdat het nieuwe idee van Los Sims Medieval is om je mee te nemen naar een andere tijd, naar de Middeleeuwen. In die tijd kan je al je helden creëren, erop uit gaan om opdrachten te voltooien en koninkrijken op te bouwen. Een oud land van avonturen, drama en romantiek staat je te wachten in Los Sims Medieval. Een wereld waarin je je in de middeleeuwen kunt wanen als nog nooit tevoren.

Begin nu je desk te verfraaien met de gratis achtergrond van Los Sims Medieval dat wij je aanbieden. Zo kan je je helemaal verzatten van de sfeer die er in die tijd heerste met dit spel. En begin te bedenken wat je allemaal kunt doen met een middeleeuwse Sim!

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Los Sims Medieval

We gebruiken cookies om de verbindingen te verbeteren, te analyseren en om advertenties weer te geven. Als u doorgaat, accepteert u het gebruik ervan. Meer informatie hier .