Pokemon World Online is het antwoord voor alle liefhebbers van deze manche serie die een serieus spel wilden hebben om op hun PCs te spelen. En wat is meer, online én multiplayer. Wat wil men nog meer? Heeft het alle uitgaven van de Pokemons tot op nu? Kan je ze vangen en laten opgroeien zoals je zelf wilt? Kan je strijden bevechten met andere spelers?

Wel, blijf door vragen want al dit alles is al in de Pokemon World Online! Het is bovendien ook nog geheel gratis, als je dat soms ook nog zou gaan vragen. Het is ontwikkelt alsof het om een rol play gaat zoals die er vroeger waren, met het spel in 2D, vanuit de lucht gezien. Je kan nu over de hele wereld en door het hele spel reizen zoals je maar wilt. Er zijn geen limieten. Je zou zelfs kunnen zeggen dat het hier over een multiplayer rol play online gaat, helemaal in de stijl van de Pokemon wereld!

Dus als je altijd al graag Pokemons hebt willen vangen, kan je nu met Ash mee en samen al de avonturen beleven. Of begin een trainingskamp voor pokemons, zodat jij de sterkste krijgt. Begin nu aan de download van Pokemon World Online, en neem ze allemaal.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Pokemon World Online