Mahjong In Poculis

Gratis Mahjong, maar voor de volledigheid, uiteraard alleen voor de liefhebbers van dit spel

Mahjong In Poculis is een geweldig programma om Mahjong te spelen, het klassieke bordspel van oorsprong uit het Oosten , dat in het Westen net zo populair is als solitario. Het bevat meer dan 300 verschillende Mahjong niveaus, met 6 themas voor het verschillend instellen van het spel, Mahjong In Poculis is een solitario perfect voor spelers van alle leeftijden.

Elk nummer van Mahjong In Poculis (Kerstmis, Halloween, Aziatische, Western, futuristische en "Wonderland") biedt zijn eigen niveau van spelen, evenals graphics, scenario's, muziek en onderscheidende geluidseffecten , perfect om de juiste positie te krijgen.

Daarnaast biedt Mahjong In Poculis een statistische spel, records, hulp en uitleg, zodat u altijd alle informatie over uw spel kan vinden. Aarzel niet, als je Mahjong wilt spelen op je computer, Mahjong In Poculis is wat je zoekt!

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Mahjong In Poculis

We gebruiken cookies om de verbindingen te verbeteren, te analyseren en om advertenties weer te geven. Als u doorgaat, accepteert u het gebruik ervan. Meer informatie hier .