Drift City

Bestuur je racewagen door de hele stad, zoekend naar racen en missies om het niveau te verhogen.

Drift City biedt je een slechte toekomst aan, er is een obsessie voor het zoeken naar benzine in een wereld waarin alleen de grote holdings overleven; en het geld heeft een grote mond. Op het moment wanneer een nieuwe energie is uitgevonden, het Mittron, is er een grote verandering in de samenleving en opnieuw staat men toe dat de gewone mensen ook hun tank kunnen vullen.

Werkelijk, de autos zijn de enige belangrijke zaak in de wereld van Drift City. Probeer er aan te wennen! En Mittron vergaren voor de auto is het enigste wat meetelt. Je kan geen druppel verliezen. Drift City biedt je een ongeloofljk online racespel aan. Dit spel mengt adembenemende racen met je eigen foejes in een rolspel, dit alles komt in de sfeer van een leuke geheimzinnige animatie.

Dus, ga nu je eigen personage creëren, ga de wagen in en volbreng de missies die er van je verwacht worden. Als je op hoger niveau speelt, wordt je wagen steeds beter en dat is wat Drift City wil. Wedijver over het racen met andere spelers over de hele wereld. Maar je kan ook leuk autorijden met het laatste sportmodel. Dit alles is Drift City.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Drift City

We gebruiken cookies om de verbindingen te verbeteren, te analyseren en om advertenties weer te geven. Als u doorgaat, accepteert u het gebruik ervan. Meer informatie hier .