Pang

Leuke versie van Pang.

Tussen al de videospellen die de faam verworven hebben om als grote klassieken benaamd te worden (d.w.z. diegenen die een eigen nieuwe stijl ontwikkelden in het spellen wereldje), komt Pang zeer beslist op de eerste plaats. Als men het word "Pang" zegt ziet men bubbels die over het hoofdje van een klein personage gaan, en tientallen niveuas met diversen decors. Maar, hoeveel mensen hebben de oorspronkelijke versie gespeeld?

Heel vroeger, voor de arcade versies in de videospellen ruimtes en cafés uit, of voor de moderne computer versies uit, het Pang was een eenvoudig spelletje voor de bekende Atari console. Dus als men wilt weten uit eerste hand hoe of dat klassieke spel precies in het begin was, kan nu kiezen uit twee opties: óf de Atari van zolder halen, afstoffen en er een nieuw bandje indoen, óf gewoon even snel dit gratis spel downloaden. En nu volop genieten van dit originele en klassieke spel.

Tussen de bijzonderheden van deze Pang versie zijn vooral de sferen heel leuk daar deze gebaseerd zijn op het Jurakalk tijdperk. Ondertussen dat jij de bubbels aan het knallen bent kan je genieten van het adembenemend aanzicht van de torenhoge dinosaurussen die rustig hun gang gaan.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Pang

We gebruiken cookies om de verbindingen te verbeteren, te analyseren en om advertenties weer te geven. Als u doorgaat, accepteert u het gebruik ervan. Meer informatie hier .