Bomberman

Open je een pad tussen een wirwar van rotsen met bommen.

Hier staan wij voor een van de meest trouwe en geloofswaardige versies van de klassieke Bomberman. Deze bommen arcade heeft altijd al veel succes gehad onder de miljoenen spelers van allerhande leeftijden en condities. Op dit moment kan je het gratis downloaden en er gratis van genieten.

In deze Bomberman versie, ontworpen met Microsoft Visual C++ 5.0., kunnen tot en met vier spelers spelen, drie met het toetsenbord en één met de joystick. De computer kan geen enkel personaje controleren dus op deze manier heb je altijd iemand nodig, een vriend of zo, om dit multispel te spelen.

De ontwikkeling van Bomberman is precies nog als altijd en zoals wij het kennen vanaf het begin. We controleren een poppetje dat moet afrekenen met alle rivalen die over het screen komen door bommen te plaatsen. Wanneer je en bom neerzet duurd het wel enkele seconden voordat het ontploft. Je hebt dus wat tijd om weg te rennen zodat je niet gepikt wordt door de bom.

Als je op die manier beetje bij beetje door de rotsenmuur doordringt en de rotsen kapot laat springen, krijg je nieuwe onderwerpen tot je beschikking die de doorgang vermakkelijken. Dan kan je b.v. een bom plaatsen zonder te moeten wachten tot de vorige bom ontploft. Je kan dan ook veel sneller vooruit komen over het pad, enz.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Bomberman

We gebruiken cookies om de verbindingen te verbeteren, te analyseren en om advertenties weer te geven. Als u doorgaat, accepteert u het gebruik ervan. Meer informatie hier .