Mi Agenda Personal

Een agenda in het spaans, met spelletjes, kalender en nog meer leuke extra´s.

Met deze alles zeggende naam, Mi Agenda Personal, is het niet nodig om vele lange beschrijvingen te geven om te vertellen waar het programma over gaat. Uiteraard gaat het hier over een agenda in het spaans die alles voor je bijhoudt, zoals o.a. afspraken, persoonlijke data en info´s die je vaak gebruikt. Hett houdt ook de data van andere mensen of andere contacten bij, datums, kalenders, een klok die alle tijden van de wereld aangeeft en ook kleine spelletjes om de tijd te doden. Makkelijke puzzel of woordenspelletjes, zoals. b.v. drie op een rij of spelletjes om beelden te vormen.

Laten wij eens even stilstaan bij de belangrijkste taak van Mi Agenda Personal: de kalender. Hier kunnen we alle feestdagen en vakantiedagen van het hele jaar overzien maar ook b.v. carnaval, de Paasweek, de standen van de maan, enz. Bovendien kunnen we ook boodschappen zetten om die niet te vergeten op alle dagen van de week.

De interface van Mi Agenda Personal is zo goed dat het even genoemd moet worden. Het is vrij gevoelsmatig en is leuk op het eerste gezicht. Het heeft aardige kleuren, de planning is goed en het laat ons van alles doen zonder dat het screen te klein wordt.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Mi Agenda Personal

We gebruiken cookies om de verbindingen te verbeteren, te analyseren en om advertenties weer te geven. Als u doorgaat, accepteert u het gebruik ervan. Meer informatie hier .