Microsoft Power Point 2007 Viewer…

Downloaden Beeldopnames Beschrijving

Met dit Microsoft Power Point 2007 Viewer (of het Visor van Power Point 2007) kan men van alles verwerken, zoals het uitwerken van opdrachten, zonder dat je PC het PowerPoint installeerd. Het enigste verschil is dat met dit programma je al je uitgewerkte opdrachten niet kan veranderen.

Met Microsoft Power Point 2007 Viewer kan je de opdrachten visualizeren en uitprinten. Een ander nieuwtje is dat deze viewer zich laat installeren in de vorm van voorbestemming van PowerPoint 2007. Nu zal je vragen waarom? Dit is voor als je een opdracht aan het opnemen bent als "inpakken voor de CD", de viewer slaat het op op dezelfde plaats waar je je presentatie hebt opgeslagen. Op deze manier kan iedereen, aan wie jij je opdracht of presentatie laat zien, het zien ook als hun geen PowerPoint programma 2007 in hun PC geïnstalleerd hebben.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Microsoft Power Point 2007 Viewer

We gebruiken cookies om de verbindingen te verbeteren, te analyseren en om advertenties weer te geven. Als u doorgaat, accepteert u het gebruik ervan. Meer informatie hier .