Microsoft Office 2010 Hogar y Estudiantes… Demo

Downloaden Beeldopnames Beschrijving

Microsoft Office 2010 Home & Students is de "thuis" versie van de populaire office automation suite van Microsoft, perfect om te kunnen genieten van de essensieele tools die je laten doen wat je maar wilt, van academisch project tot thuis projecten, alles heel precies, het is niet nodig te worstelen met moeilijkheden (én de prijs!) ten opzichte van de professioneele versie van Microsoft Office 2010.

Met Microsoft Office 2010 Home & Students heb je natuurlijk toegang tot alle programmas die te maken hebben met deze suite (Word, Power Point, Excel...), maar met speciaal inclusief extras voor deze versie: voorbeelden van schoolwerk klaar om te gebruiken, visueele effecten en print voorbeelden van introducties, georienteerde voorbeelden van Excel om de onkosten en begrotingsberekening van een huishouden eenvoudiger te maken, en zo voorts.

Bovendien, Microsoft Office 2010 Home & Students sluit een extra tool in, de OneNote 2010, die je kunt gebruiken om familiefeesten of projecten te organizeren. Erg handig en eenvoudig, je kan er van alles mee organizeren, boodschappen, opbergen y allerlei hulpjes.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Microsoft Office 2010 Hogar y Estudiantes