Gobernador del Póquer 2 Demo

Downloaden Beeldopnames Beschrijving

Dit spel is geboren nadat het populaire online spel "Governor of Poker" op de markt kwam. Dit Gobernador del Póquer 2 spel biedt je de mogelijkheid om een avontuur in het Wilde Westen te beleven in de versie van Texas Hold´em. Maar deze keer komt het programma in het spaans, dat is iets wat men op prijs zou kunnen stellen.

Achter al de poker wedstrijden zit een smakelijk verhaal, zodat men van het Gobernador del Póquer 2 een geweldig leuk avontuur maakt. Deze keer moet men de regering ervan zien te overtuigen dat het poker spel niet ilegaal is. Het is juist legaal omdat het een levenstijl is. Het wordt je in ieder geval niet makkelijk gemaakt!

Je gaat van stad naar stad reizen en in iedere stad krijg je weer met een ander soort speler te doen.

Gobernador del Póquer 2 stelt je voor om het Hoofd van de Regering te worden, alleen maar zodat het pokerspel niet verboden kan worden! Laat zien dat je de moed ervoor hebt! Probeer dit spel gratis uit en speel poker voordat het verboden gaat worden.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Gobernador del Póquer 2

We gebruiken cookies om de verbindingen te verbeteren, te analyseren en om advertenties weer te geven. Als u doorgaat, accepteert u het gebruik ervan. Meer informatie hier .