Nu je net de titel van Governor of Poker hebt gewonnen is opeens je titel in gevaar! Dat komt omdat het nieuwe bestuur van Dallas dit spel wil verbieden omdat het spel Governor of Poker 2 ilegaal is.

Om de Governor of Poker titel te behouden, en om die nieuwe wet niet door te laten gaan, zal je eerst de Minister van Texas moeten overtuigen dat poker niet alleen maar een gewoon spelletje is. Het is een bepaalde stijl van leven en de bewoners van de stad voelen dat in hun botten en benen. En de beste manier om de Minister dat te laten weten is door te demostreren dat jij de beste speler van de stad bent. En dat dit fantastische spel één groot aventuur is dat je laat reizen van hier tot daar om kaart te spelen.

Bewijs nu dat jij de beste speler bent in het pokerspel Governor of Poker 2, door te spelen tegen allerhande personages. Bekijk je kaarten goed voordat je speelt, steek hier of daar wat goede bluf erdoor en, als het nodig zou zijn, verstop een aas in je mouw. En zorg ervoor dat het pokerspel niet verdwijnt uit je leven.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Governor of Poker 2