San Saba is een kleine stad dat erg vast zit aan zijn gewoontes. En de bewoners zijn erg gek op poker spelen, dat is wat zij het leukste vinden. Om als een echte cowboy te worden gerespecteerd door de bewoners zal je wel goed moeten kunnen pokeren. Het is nu niet meer genoeg om een aas in de mouw te verstoppen, je zal moeten bewijzen hoe goed je bent in het spel Governor of Poker.

Toen je nog klein was heb je altijd tegen de cowboys van San Saba opgekeken, en nu ben je opeens volwassen. Dus nu moet je laten zien hoe goed je bent in het pokeren. Dat kan je bewijzen door voor de titel van Governor of Poker te strijden. Om die titel van Governor of Poker te winnen zal je alle foefjes die je weet moeten laten zien in dit kaartenspel.

Af en toe een middag poker spelen zal niet genoeg zijn om de titel te winnen, je zal alle bewoners van de stad moeten overbluffen. En als je van iedereen hebt gewonnen moet je van dorp naar dorp rijden om daar te laten zien wat je allemaal weet. Alleen op die manier kan je de titel van Governor of Poker winnen.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Governor of Poker

We gebruiken cookies om de verbindingen te verbeteren, te analyseren en om advertenties weer te geven. Als u doorgaat, accepteert u het gebruik ervan. Meer informatie hier .