Google Image Downloader

Download de mooie images die men in Google vindt, direct vanuit je desktop.

Google Image Downloader (of heel simpel GiD, om het te verkorten) is een programma dat gespecializeerd is in het downloaden van beelden. Dit programma gebruikt zoek - algoritmes om packs met afbeeldingen direct naar je desktop te downloaden door heel simpel de zoek terminalen in te toetsen in de interface van het GiD.

Als je op deze manier aan het werken bent met de Google Image Downloader is het niet meer nodig om naar Google te gaan om te zoeken. Je hoeft zelfs je browser van Internet niet te openen, zodat je geen webs inhoeft die malware zouden kunnen bevatten om de beelden te kunnen downloaden met het GiD.

Het Google Image Downloader download packs met 64 beelden per zoekterm (dat is het limiet van Google). Je kan filters gebruiken en labels, precies hetzelfde als je aan het zoeken bent in Google. Je kan verschillende dingen downloaden in een keer. Download nu het Google Image Downloader en in een paar minuutjes heb je alle images die je nodig zou kunnen hebben voor je project. Het ligt op je te wachten op de harde schijf!

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Google Image Downloader

We gebruiken cookies om de verbindingen te verbeteren, te analyseren en om advertenties weer te geven. Als u doorgaat, accepteert u het gebruik ervan. Meer informatie hier .