Mozilla Firefox

Firefox gaat steeds beter om met de laatste versie van je browser.

In Mozilla kunnen ze niet ze niet op hun lauweren rusten met de Firefox browser, ondanks het feit dat het één van de meest populaire is in de markt. Dus bij elke nieuwe lancering van de nieuwste versies in een hectisch tempo, is er altijd het voordeel van het gebruiksgemak voor de gebruikers van Firebox.

En ja, enkele maanden na de lancering van de vorige versie van Firefox, die niet helemaal fuctioneerden onder de volgelingen zoals zij het wilden, is er nu een nieuwe versie. Een Firefox met een frisse, moderne vormgeving, met nieuwe functies die zijn ontworpen om beter te integreren in de nieuwe wereld van de, in deze dagen zo populaire, sociale netwerken.

Hier, de nieuwste versie van Firefox, In de snelle cyclus van ontwikkeling, brengt deze nieuwe mogenlijkheden in de laatste generatie voor deze browser. Gebruikmakend van de nieuwste voorzieningen, maar ook prestatieverbeteringen, beveiligingsupdates en een verhoogde stabiliteit voor de gebruikers. Dus, ondanks de korte tijd die er is verstreken, heeft deze nieuwste versie van Firefox meer dan 1.000 verbeteringen die zowel het gebruik en de ontdekking van alle nieuwe features van Firefox zal vergemakkelijken.

En met deze nieuwe versie voegt het meer ondersteuning toe voor Mozilla Firefox, ook voor de komende generatie webtechnologieën, zodat ontwikkelaars het nog gemakkelijker vinden om add-ons, applicaties en websites te maken. En zoals altijd, zal het volledig gratis zijn, want als het niet gratis is, is het geen Firefox!

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Mozilla Firefox