Mozilla Firefox Portable 122.0.1

Downloaden Beeldopnames Beschrijving

Mozilla Firefox Portable is de draagbare versie van de prestigieuze browser Firefox, waar je op hebt gewacht. Je hebt al genoten van de conventionele versie. Het verschil met betrekking tot deze, is dat de Mozilla Firefox Portable Edition technisch zó is ontworpen om te kunnen worden getransporteerd en opgeslagen van de ene kant naar de andere in een USB-geheugen, of een ander apparaat. Dit zorgt er voor de dat je geschiedenis, bladwijzers, je configuratie-opties, of elk ander element van de browser, niet beschikbaar zal zijn voor gebruikers van de PC waar je hem op gebruikt.

Bovendien behoudt de draagbare Mozilla Firefox kenmerken die je al van de Firefox weet: de stabiliteit en de snelheid, met een systeem van navigatie en voorzien van tabbed browsing, je menu met accessoires (gratis downloads en "plugins", extensies, thema's, enz.), de beveiligingsopties, het mechanisme van blokkeren van pop-ups, integrated search, automatische updates, enz.

Met Mozilla Firefox Portable Edition zal je persoonlijke informatie niet achter gelaten worden op de machine waar het wordt uitgevoerd en je kunt je favoriete browser met al je uitbreidingen en bladwijzers meenemen naar waar je maar wilt. Bovendien, het is in het Nederlands en is nog steeds volledig gratis.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Mozilla Firefox Portable