Download Accelerator Plus (DAP) 10.0.6.0

Downloaden Beeldopnames Beschrijving

Als men iets uit de archieven van Internet wilt downloaden (het geeft niet of het vanuit Internet Explorer of Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome, etc. is) in plaats om het direkt te doen vanuit onze browser is het altijd beter om een Accelerator Plus te gebruiken. Niet alleen omdat het dan veel sneller gaat maar ook omdat je kan stoppen of doorgaan wanneer je dat zelf wilt. Het programma Download Accelerator Plus (DAP) is een uitstekend voorbeeld voor dit soort applicaties.

Het Download Accelerator Plus (DAP), apart van het verbrokkelen van de dowsloads, kan ook alternatieve routes kiezen om alles sneller te vinden. ook kan het een bepaalde beheerderslijst negeren, het inzien van multimedia archieven voor de download uit, of downloaden in background zonder dat het nodig is om andere vensters le laten zien of dat er lastige elementen op het scherm springen.

De beheerder van de downloads van Download Accelerator Plus (DAP) werkt perfect met elk willekeurig browser en met alle soorten Internet connecties, b.v. módem, kabel, ADSL, etc.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Download Accelerator Plus (DAP)

We gebruiken cookies om de verbindingen te verbeteren, te analyseren en om advertenties weer te geven. Als u doorgaat, accepteert u het gebruik ervan. Meer informatie hier .