GIMP

Dit is een goede voor de editie, het componeren en voor de finishing touch van foto´s.

GIMP is een fantastisch en vermaard grafische editor op het gebied van hoge prestaties programmas zoals Photoshop of Paint Shop Pro maar, met als voordeel, dat het helemaal gratis is.

Iedere taak die wij verrichten in de wereld van de grafische editor heeft een nieuwe omgeving nodig. GIMP past zich uitstekend aan aan deze omstandigheden en geeft ons de kans om de aanblik te configureren in alle vrijheid: iconen, kleuren, model interface, enz. Bovendien kunnen wij werken op een groot scherm met GIMP.

De editor GIMP heeft steun voor velen archief formaten, zoals de meest bekende (JPEG, BMP, GIF, PNG of TIFF), totaan de meest ingewikkelde met veel resolutie of verschiilende dieptes in kleur. Wij kunnen met laagjes werken, met alle soorten pincelen, animaties, kanalen, teksen en met heel veel andere design tools. Wij zullen helemaal niets van de capaciteiten van andere finishing touch programmas missen: filters, verbetering van foutjes en nog veel meer.

Als dit alles nog net niet genoeg is voor je, laat GIMP je ook nog alle plugins installeren en de extenties voor het vergroten en verbeteren van zijn toch al heel vele functies.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan GIMP