Macromedia FreeHand MX 11.0.2 Demo

Downloaden Beeldopnames Beschrijving

Met de garantie van Adobe, geeft Macromedia FreeHand MX aan de grafische vakman of amateur ontwikkelaars een ongelooflijk maar echt wereld beroemde tool. Met deze tool kan men een uitweg vinden voor een groot aantal projecten, zoals b.v. posters, advertentie plakkaten of borden, handelsnamen, tijdschriften enz. Bovendien, nu heb je de mogelijkheid om het gratis te downloaden.

Macromedia FreeHand MX is een vector design programma dat altijd al aan het wedijveren is met het andere grote CorelDraw programma. De vector designs, maar niet die die op bitsmaps zijn gebaseerd, laten je alle maten en soorten grafieken creëren, zonder dat de kwaliteit er onder leidt. Macromedia FreeHand is vrij eenvoudig in het gebruik van de sectie standaard. De tools staan op de linkerkant van de interface, maar je kan ook gewoon de vensters openen, dat ligt aan de smaak van de gebruiker.

Tussen de meest handige fufjes van Macromedia FreeHand MX is vooral het automatische effect geweldig, er is een mogelijkheid om grafieken in 3D te maken, het past zichzelf makkelijk aan, en is compatibel met de andere tools van Adobe, zoals b.v. Macromedia Flash, Fireworks MX. Al dit vergroot de mogelijkheden.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Macromedia FreeHand MX