Adobe Photoshop

Alles wat de editie zelf betreft en het bijwerken van foto´s.

Adobe Photoshop heeft het alleen aan zichzelf te danken dat het de meest perfecte tool op het gebied van editie en het grafisch design is. Het is een grafisch design suite die ons de vrijheid geeft, letterlijk en figuurlijk, om alles te doen wat wij ons voor kunnen stellen. Er is geen eind.

Met Adobe Photoshop kunnen we vanaf het begin af fotos veranderen en bijwerken, dankzij het geweldig grafisch design. Wij kunnen een archief creëren en het bijwerken zoals wij zelf willen, allerhande grafische effecten toepassen, filters, werken met laagjes, vectorizen, werken met eenvoudige beelden, met fotos, met 3D design, het werkt prima samen met beelden in HDR in 32 bits... De lijst met mogelijkheden en fucties is erg lang.

Een van de beste eigenschappen van Adobe Fhotoshop is dat het steeds beter wordt om het bijwerken toe te passen maar ook om met digitale fotos te werken. Daarnaast, de populaire plugin red is nog steeds intact en het behoudt de gratis uitbreidingen. Het biedt de gebruikers aan om het basis pack uit te breiden (en dat is al erg compleet), en het bevat alles wat men nodig heeft.

En je vindt het nog te weinig? Denk eens na, slimme filters, snelle selective benodigingen en rand definitie, het kleuren van films, steun voor RAW beelden, etc. Al jaren lang bevindt Adobe Phhotoshop

zich tussen de toppers van het grafisch design, dus het is echt geen toeval. Download gratis deze proef versie en je kan het zelf nagaan!

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Adobe Photoshop