Free YouTube Download 4.1.50.628

Downloaden Beeldopnames Beschrijving

YouTube had maar heel weinig tijd nodig om een van de beste video platforms op het Internet te worden. Daar kan je zien wat je het meest interesseerd op elk moment van de dag en zonder dat je de hele tijd advertenties moet lezen. Maar, dit alles was nog niet compleet, omdat je de videos alleen maar in hun web kon zien, zonder dat het gedownload kon worden. Maar dat is nu over, dankzij Free YouTube Download.

Met Free YouTube Download is dit probleem er niet meer, omdat het een programma is dat is ontwikkeld om videos vanuit YouTube te downloaden. Je hoeft alleen maar de URL toe te voegen aan de video in het daartoe bestemde vlak en je kan volop genieten.

Als nieuwtje dat met de andere programmas te maken heeft kan men met Free YouTube Download meteen de videos downloaden in FLV formaat, zonder eerst door het AVI formaat heen te moeten, maar als je wilt kan je het natuurlijk ook in AVI formaat doen of in 3GP of in MP4.

Om van al deze YouTube videos te kunnen genieten hoef je alleen maar te klikken op DOWNLOAD dat een beetje meer hier onder staat en men kan helemaal gratis volop genieten.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Free YouTube Download