Heb je een video in YouTube gezien die je leuk vindt en pieker je erover hoe je die gratis kan downloaden? Het antwoord op je vragen is een aTube Catcher, een speciaal ontworpen programma om de inhoud van YouTube, DailyMotion, Veoh, Google Video, Yahoo!, Metacafe, Spike, RTVE, en vele anderen, pages te pakken.

Her grootste voordeel van een aTube Catcher, naast het feit dat het prima samenwerkt met honderden andere web sites, is dat je direkt je gedownloade video kan omzetten in het formaat dat jou het beste uitkomt. Je weet natuurlijk wel dat de videos in YouTube pages op FLV formaat staan (van Flash Video), alhoewel dit niet altijd het voorbeeld is van alle multimedia producers. Desalniettemin, als je de Tube Catcher gebruikt, krijgt de video die in jouw computer zit het formaat dat jezelf uitkiest: MPEG, AVI, MP4, 3GP, 3G2, WMV, PSP, MOV, FLV, etc.

Als laatste mag men niet vergeten te vermelden dat er naast de aTube Catcher ook een FLV aanwezig is die gebruikt kan worden om alle bewaarde videos in de PC om te zetten in het juiste formaat, (dus niet alleen die die zijn gedownload van de genoemde web pages).

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan aTube Catcher

We gebruiken cookies om de verbindingen te verbeteren, te analyseren en om advertenties weer te geven. Als u doorgaat, accepteert u het gebruik ervan. Meer informatie hier .