Call Of Duty Black Ops

De meest roodgloeiende versie van de Koude Oorlog.

Alle spelers en liefhebbers van electronische spelletjes hebben een keer per jaar een afspraak die men niet kan en niet mag vergeten: het uitkomen van de nieuwe uitgave van Call of Duty franchise. Dit spel is voor de meeste mensen het beste FPS oorlogsspel uit de hele geschiedenis en dat nu al de cijfers van de verkoop rankings te boven gaat. Het maakt niet uit of het voor consoles is of voor computers. Wat is er voor nieuws in deze nieuwe aflevering?

Gedoopt als Call Of Duty Black Ops, dit adembenemend FP schietspel geeft ons een geweldig goede spelmogelijkheid cadeau - waar we al aan gewend zijn - en een nieuw plot dat beloofd om nog spannender te worden als voorheen. In dit geval laten we de Tweede Wereld Oorlog en de moderne conflicten van de Modern Warfare achter de rug. We nemen een diepe duik in iets veel geheimzinniger, iets dat heel veel geheime opdrachten heeft en dat een veel griezeliger sfeer heeft: de Koude Oorlog.

We laten de motoren alvast opwarmen gedurende de tijd dat we op de uitgave van het spel zitten te wachten (11 november 2010). Wij bieden nu vast een leuke achtergrond voor de desk van je computer aan met een leuk gloeiend oorlogs tintje.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Call Of Duty Black Ops

We gebruiken cookies om de verbindingen te verbeteren, te analyseren en om advertenties weer te geven. Als u doorgaat, accepteert u het gebruik ervan. Meer informatie hier .