Call of Duty 3

Versier uw scherm met de keiharde wreedheid van een oorlog.

Alhoewel de PC spelers nooit hebben kunnen genieten van het populaire Shooter of Activition Call of Duty 3, dat gewijdt is aan de Tweede Wereld Oorlog, betekend dit niet dat we er ook niet van kunnen genieten als een gewoon achtergrondspelletje. Wij bieden u hier de Call of Duty 3 als achtergrond aan.

Call of Duty 3 is waarschijnlijk het meest geslaagde spel van deze sage dat het best de dropping van Normandië weerspiegelde. Hier krijgt men te doen met een historische veldtocht dat je mee laat lopen naar de bevrijding van Parijs tot aan de deuren van Berlijn. Alle acties, gevechten, spionage enz. worden voortreffelijk beschreven. De spelers worden meegesleurd terug de geschiedenis in en moeten de rollen en taken van de vier soldaten vervullen in de legers van de Bondgenoten, Americanen, Engelsen, Canadezen en Polen.

Dit alles is uitstekend te beleven in de achtergrond van Call of Duty 3 die wij hier aanbieden. Download het nu en beleef opnieuw de wreedheid van de oorlog op uw scherm.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Call of Duty 3

We gebruiken cookies om de verbindingen te verbeteren, te analyseren en om advertenties weer te geven. Als u doorgaat, accepteert u het gebruik ervan. Meer informatie hier .