Winamp

Gratis een multimedia reproducer wat ook nog een geweldige organisator is.

Winamp is een van de meest beroemde muziekale reproducers van de wereld. Dit feit maakt het rechtstreeks een van de meest gedownloaden. Zijn soepelheid (het kan bijna alles reproduceren) en zijn eenvoudigheid in het gebruik maakt het een van de best aangepaste programmas daar het niet alleen voor muziek is, maar het staat ook allerhande reproducties toe in video formaten.

Geniet volop van karaoke, luister online naar de radio - er zijn bijna 20000 radiostationen - neem platen op, download dingen voor je MP3, vergroot je mogelijkheden door meer plugins, controleer en syncronizeer je mobile iPod reproducer met Winamp...En dit alles in het spaans!

Zoals je ziet, er zijn vele waardevollen opties met Winamp. Maar men moet er ook de nadruk op leggen dat het grote mogelijkheden biedt voor het organizeren en bewaren van allerhande multimedia wat men beetje bij beetje opslaat in de PC. Ook zijn er grote mogelijkheden om het zo persoonlijk mogelijk te maken, door mede van de gratis plugins (die de mogelijkheden juist weer vergroten) of de skins (om het juist weer mooier te maken). Zet nu in op een hoge kwaliteit multimedia reproducer!

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Winamp