iTunes

iTunes, een geweldig programma. Gratis en in het spaans.

De gebruikers van een iPod hebben zeer beslist geen enkele uitleg nodig. Voor de rest kunnen we aanduiden dat dit een standaard beheerder van archieven is, bestemd voor de diversen modellen van de mobiel iPod en iPhone afspeler. Met iTunes kunnen we de muziek die we in de computer hebben overzetten naar de iPod en andersom. We kunnen de MP3 files organiseren, in groepjes zetten, CDs opnemen, bibliotheken opzetten, naar podcasts luisteren en nog veel meer.

Maar iTunes kan ook alleen werken als een fantastische afspeler. Het heeft een complete tien banden equalizer, steun voor reproductie lijsten en je kan er radiostations mee afstemmen online. Maar, iTunes gaat nog veel verder. Je kan, bijvoorbeeld, ook heel goedkoop de afleveringen van je favoriete TV programmas kopen, met een zeer goede image en geluid kwaliteit. TV programmas volgen alsof je knus thuis in de woonkamer zit. Of het luisteren naar de CD van je favoriete zanger of zangeres of per groep.

Om het kort te maken, iTunes is de allerbeste optie die er is om van je muziek te genieten. Zelfs ook nog als we geen iPod hebben.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan iTunes