Photo Scenery

Maak je beste fotos beter door stukjes van andere beelden aan te voegen.

Photo Scenery is een makkelijk programma waarmee je fotos kunt aanpassen, verbeteren of veranderen. Stel je eens een foto van jezelf voor en een andere met een prachtig landschap. Zou je het leuk vinden om dat landschap bij jouw foto te doen om een enkele foto te krijgen en dan nog zo dat niemand de menging kan zien? Nou, dit is nu het juiste tool om dit te kunnen doen.

Dit programma laat je een digitale foto tussen een andere stoppen en op deze manier kan men effecten creëren zonder al te veel moeilijkheden. Met Photo Scenery kan je niet alleen fotos erbij doen, maar je kan ook de al voor gemaakte grafieken er bij doen en ook dingren zoals fotolijsten, bloemen, tekeningen etc.

Natuurlijk is het eindprodukt van elke foto die veranderd is met Photo Scenery uit te geven. Verander de maat, de positie, doe er textjes bij... al wat je maar wilt. Je hoeft alleen maar te clicken op een voorwerp en meeschuiven naar waar je wilt.

Photo Scenery doet er 200 maskers bij, 60 soorten verschillende bloemen, 160 fotolijstjes en 120 tekeningen om bij je fotos te doen.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Photo Scenery