FotoMix

Meng elk willekeurig image en creër uw eigen composities!

FotoMix is een klein programma dat de laatste hand foto´s geeft, het is gratis en eenvoudig in het gebruik, geheel gericht op de creatie van fotografische composities door beelden te mengen.

Met FotoMix kan men alle soorten beelden mengen, maar dit foefje is alleen maar het puntje van de ijsberg. Het programma heeft veel meer, o.a. het mengen van de fotos, het creëren van nieuwe images die geheel anders zijn dan de eersten. Al dit gaat snel en makkelijk.

U neemt alleen maar de images die u wilt combineren, en dan gaat u snuffelen tussen de opties die FotoMix uw aanbiedt in de interface. Het programma is naar velen talen vertaald; ook naar het spaans. U kunt achtergronden bijvoegen of wegnemen, een nieuwe maat geven, de kleur veranderen, de glans of het contrast, verkleinen, bijzetten bij anderen...

Gewoon van alles. En als u denkt dat u het image heeft dat u aan het zoeken was, sta dan toe dat FotoMix gaat toveren door alles te combineren met de eersten beelden. En dan, kant en klaar! Een vernieuwde image, origineel en perfect samen gesteld, zonder dat het op een vorig mengseltje lijkt. Probeer het en het zal u verrassen!

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan FotoMix