Norton Power Eraser

Kom je niet van een bepaalde virus af? Stop daar nu definitief mee!

Het geeft niet hoeveel, of hoeveel heel goede antivirus je hebt geïnstalleerd, je kan er zeker van zijn dat opeens een of ander gevaar de kop opsteekt in je computer. En als dit soort van malware zich rustig installeerd in een programma zonder jouw toestemming, of als het binnen stapt door het Internet, zonder dat je antivirus het merkt, wat doe je dan?

Dan zal je het Norton Power Eraser moeten nemen, daar is het voor. Omdat deze eenvoudige tool van Symantec, het is ook nog helemaal gratis, speciaal ontworpen is voor deze problemen kom je in een keer ervan af. Heel makkelijk: het pakt het probleem stevig in je software aan omdat je gewone antivirus het niet merkte. Tussen al deze producten zitten de steeds meer populaire "virus antivirus", die zich installeren als een programma zodat ze niet gezien kunnen worden.

Om ze wel te kunnen zien, gebruikt Norton Power Eraser een dynamisch opspoor methode, heel agressief maar wel heel efficient. Het is een tool dat voorzichtig behandeld moet worden omdat het door kan gaan voor een "legaal" malware programma dat in je computer zit. Maar als laatste optie is het Norton Power Eraser een definitieve antivirus. Neem het nu erbij!

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Norton Power Eraser