Waarschijnlijk, iedere keer als je op zoekt bent gegaan om een anti virus voor je PC te zoeken, heb je je in de situatie gezien dat je eerst een lisentie moet kopen om je beveiliging te vergroten. Met Avast! Free Antivirus zijn deze bekortingen gestopt. Nu krijg je een geheel gratis beveiliging tegen ieder willekeurig malware voor de hardware.

Dit zijn de meest belangrijke technische prestaties van Avast! Free Antivirus:

- De integratie van alle anti-spyware dat bekent is tot nu toe.

- Beschermplaten voor de web, mail, netwerk, etc.

- Avast! Free Antivirus blijft de hardware scannen gedurende het gebruik van de PC, met als doelpunt de rook-it tegen invaders. Het heeft geen re-boot nodig. Dit tool heeft een bijgeleverde virus database dat zich automatisch laat up-daten. Op deze manier heeft men een altijd werkende beveiliging.

- Het heeft ook een eenvoudig soepel interface wat het werk makkelijker maakt voor de gebruiker. Belangrijk is dat de gebruiker altijd van interface kan veranderen om het werk aan te passen aan zijn of haar nodigheden.

- Voor de gebruikers van P2P klanten, en voor de gebruikers van programmas type Messenger, Avast! Free Antivirus heeft ieder willekeurig model om de programmas aan te passen.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Avast! Free Antivirus