AVG Antivirus Free Edition 2014.4335

Downloaden Beeldopnames Beschrijving

Op het gebied van de meest bekende antivirus applicaties, die u gratis kunt downloaden, en die er ook nog in het spaans te verkrijgen zijn, is er een die boven alle andere uitsteekt en dat is het AVG Antivirus. Deze gratis editie van het AVG Antivirus biedt de gebruikers genoeg functies en mogelijkheden aan om veilig te staan tegen de meest gewone aanvallen die door het netwerk trippelen.

De up-date van het AVG Antivirus Free Edition is altijd gratis en dat wordt ook nog heel vaak gedaan. Het gebruik van het programma is goed aan te voelen en is speciaal geschikt voor de beginners. Tussen de vele opties die erbij zitten is vooral de beveiliging tegen spyware, troyanen en wormen een hoogtepunt, maar ook geeft het de nodige veiligheids informatie over de webs die u bezoekt, de automatische programmatie voor de scanners, enz. Het heeft ook een optie om bepaalde elementen in quarantaine te zetten als het niet helemaal zuiver is.

Daar het over resistente antivirus gaat moeten wij wel extra toelichten dat deze een exceptionele kwaliteit heeft en heel goedkoop in het gebruik is. U zal het niet merken dat het in uw computer geïnstalleerd is en het is altijd voor u aan het werk.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan AVG Antivirus Free Edition

We gebruiken cookies om de verbindingen te verbeteren, te analyseren en om advertenties weer te geven. Als u doorgaat, accepteert u het gebruik ervan. Meer informatie hier .