NOD32 Antivirus 8.0.304.1 Demo

Downloaden Beeldopnames Beschrijving
NOD32 Antivirus

Een zeer goede antivirus met een goede reputatie, en nu in het spaans.

NOD32 Antivirus is een zeer goede beveiliging op hoog niveau en beslist geheel ingeburgerd in dit wereldje. Het staat erop om vele vooruitlopende functies aan te bieden in al zijn elementen. Wormen, Troyanos, rootkits, foefjes met phishing, diversen malware codes, enz. De sterke armen van NOD32 kunnen alle aanvallen wurgen en voorkomen die zich op ons pad voordoen. Bovendien is dit programma nu ook in het spaans te krijgen.

En voor het geval dat je dat nog te weinig vindt is NOD32 Antivirus ook in staat om de heuristiek te erkennen. Dit zijn gevaarlijke, nog onbekende, archieven en om deze reden is het nog niet bekend als malware omdat het nog nieuw is. De up-date van NOD32 wordt regelmatig gedaan, het vat samen met de veiligheid van Windows en het kan alle malware vinden en vernietigen.

Andere voordelen van het NOD32 Antivirus zijn de feiten dat het weinig energie van je PC gebruikt, het zeer snel is, goed in het analiseren is, alle files of archieven zijn zelfstandig, een zeer goede bijgewerkte interface, enz. Bovendien staat het hoog aangeprezen bij miljoenen gebruikers over de hele wereld. Je hoeft het alleen nog gratis te downloaden en het zelf uit proberen.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan NOD32 Antivirus

We gebruiken cookies om de verbindingen te verbeteren, te analyseren en om advertenties weer te geven. Als u doorgaat, accepteert u het gebruik ervan. Meer informatie hier .