Hotmail & MSN Password Recovery Demo

Downloaden Beeldopnames Beschrijving

Misschien ben je een van de miljoenen mensen die een mail-account in Hotmail en in MSN Messenger hebben. In meer dan een situatie is het je overkomen dat je een nieuwe mail moest openen in Hotmail omdat je ná maanden van niet gebruik je wachtwoord niet meer kunt herrinneren. Het is ook mogelijk dat je een nieuw mailaddress geopend hebt voor alleen bepaalde webpages in welke je niet je persoonlijke gegevens wilt geven, en nu ben je even je nieuwe wachtwoord kwijt. Dat kan je niet meer gebeuren nadat je dit programma hebt gedownload.

Met Hotmail & MSN Password Recovery hebben wij te doen met een makkelijke, maar heel handige, terugvinden en opslag wachtwoord applicatie. Om dit te kunnen doen, moet men in een van de vakjes van het formulier - wat te vinden is in het mailaddress - clicken op de juiste plaats en dan vanzelf wordt je wachtwoord opgeslagen.

Bovendien, Hotmail & MSN Password Recovery hebben een groot voordeel, en dat is dat je je wachtwoord kunt bewaren op je hard disk. Op deze manier is het niet meer nodig om deze applicatie door te voeren.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Hotmail & MSN Password Recovery