Nu worden wij meegesleurd naar de titel Need for Speed The Run. Dit is de gevaarlijkste race van alle racen die tot nu toe de sage Need For Speed ons heeft laten beleven. Omdat men deze keer niet vecht voor het winnen, de beroemdheid of het geld. Nu moet men racen....om je lijf te redden. Dus, welkom!

In Need for Speed The Run ga jij de rol van Jack spelen, een man zonder toekomst, en die ze één mogelijkheid aanbieden om zijn leven te redden: door er voor te vechten. Het is een race van kust tot kust, vanaf San Francisco tot New York, zonder normen, zonder limieten, zonder bondgenoten, Jack moet alleen strijden tegen betere bestuurders dan hijzelf, tegen betere racewagens enz. In Need for Speed The Run zien we modellen zoals de Audi R8 Coupé 5.2 FSI Quattro, BMW E92 M3 GTS, Ford Shelby GT500 Super Snake, McLaren MP4-12C of Porsche 911 GT2. Jack heeft alleen zijn instinct en zijn bestuursvaardigheid.

Welkom voor de race van je leven! Begin er aan te wennen met de achtergrond van Need for Speed The Run die wij hier aanbieden. En bereidt je voor op wat nog gaat komen!

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Need for Speed The Run

We gebruiken cookies om de verbindingen te verbeteren, te analyseren en om advertenties weer te geven. Als u doorgaat, accepteert u het gebruik ervan. Meer informatie hier .