Need for Speed ProStreet Demo

Downloaden Beeldopnames Beschrijving
Need for Speed ProStreet

Een speciaal hoofdstuk van Need for Speed, de meest populaire autorace sage van de geschiedenis.

Need for Speed is een van de meest succesvolle sages uit de geschiedenis van de autoracespelletjes. Zijn wereld beroemdheid gaat weer een paar treedjes omhoog met deze aflevering: Need for Speed ProStreet. In deze serie van het Need for Speed ProStreet wordt er een nieuwe wereld geïntroduceerd: de wereld van de straat races. Voor de eerste keer gaat men racen in afgesloten circuiten. Dit betekend dat je niet meer voor gewoon ander straatverkeer moet uitwijken en ook hoef je niet bang te zijn dat de onvermoeibare politie achter je aan zit.

Zoals altijd, de grafieken van Need for Speed ProStreet zijn werkelijk geweldig goed. De speciale effecten voor de rook uit de uitlaatpijpen is werkelijk adembenemend goed. De voertuigen kunnen echt kapot gaan tijdens een race en de enige weg die er is om je droombolide te kunnen winnen is winnen en nog meer winnen.

Heb je een artiestenhart? Een onrustige geest of kont? Rustig maar, in Need for Street ProStreet is er een plaatsje voor jou. De optie van de Autosculpt laat je toe om je eigen racewagen zoveel mogelijk persoonlijk te maken: decoratie, verfjes, platen, wielen, spatborden, windopvangers, vleugels... Maak de wagen die je wilt, geef gas en race achter de roem aan!

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Need for Speed ProStreet