Need for Speed is een sports car-racen sage wat vroeger bekend stond als een arcade stijl, snel, gewelig, adembenemend, goed te spelen en het verspilt geen tijd in onnuttige details of simulatie elementen.

Carbono is een van de meest bekende titels in de Need for Speed sage. Het heeft in het donker een van zijn meest speciale foefjes: de racen kunnen alleen maar s´nachts gehouden worden. En in Need for Speed is het niet nodig om alleen maar te weten hoe hard je kan rijden maar je moet ook goed opletten met andere auto´s. Of je moet de belichting in de gaten houden (of juist weer niet) op enkele banen, of je moet je om de tuning drukmaken, enz.

Jawel, dat heb je heel goed gelezen: de tuning! Need for Speed zet heel veel extra´s tot je beschikking zodat je je auto zo persoonlijk mogelijk maken kan: spatborden, vleugelroeren, uitlaat pijpen, stickers, de kleur...Letterlijk alles wat je je maar kan voorstellen. Natuurlijk kan je dat net zo veel uitbreiden als je zelf wilt, maar dan moet je wel winnen. Haal nu de meest echte snelheid arcade naar beneden: het Need for Speed carbono!

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Need for Speed Carbono