Lego Universe

Iedereen kan een held zijn, jij zal een LEGO zijn!

Gesteund door het grote succes dat de populaire versies van de spellen en films van dit spel kregen, biedt LEGO ons nu niet gewoon nóg een spel aan, nee, nu biedt het ons een hele wereld van kleine aardige animatie poppetjes aan. In deze wereld kan je kiezen wie je zijn wilt...of alles wat je met een LEGO maken kunt.

Lego Universe is een MMORPG, dat wil zeggen een multiplayer rol play online, en gespeeld door de LEGO poppetjes. Maar dat laat niet weg dat het geen magisch en betoverend spel is, dat is het juist wel, maar geheel met zijn eigen stijl. Het is zo gevaarlijk als een fantasie wereld maar kan zijn, daar er veel draken in het Lego Universe zijn en er moeten veel prinsessen worden verdedigd...of net weer andersom. Niets is wat het lijkt in deze fantasie wereld.

Zoals jezelf kunt uitproberen met dit gratis fantastische achtergrondspel over het Lego Universe zal je zien hoe goed het is aangepast. Het is werkelijk een zeer geanimeerd universum. Helden, zwervers, monsters en aventuren...maar met de magische touch van het unieke LEGO.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Lego Universe

We gebruiken cookies om de verbindingen te verbeteren, te analyseren en om advertenties weer te geven. Als u doorgaat, accepteert u het gebruik ervan. Meer informatie hier .