El Grito, de Munch

De meest beroemde kreet uit de kunstwereld: de Kreet van Munch. Zet het nu als achtergrond.

De Kreet, van Munch, is zonder twijfel een van de meest beroemde en bekende kunstwerken van de wereld. Het is ongetwijfeld het meest beroemde schilderij van Edvard Munch. Het schilderij, of schilderijen, daar er vier verschillende versies zijn van de Kreet van Munch. Deze schilderijen zijn de meest duure en meest begeerde in de kunst geschiedenis.

Voor veel minder als het je zou kosten kan jij er nu dagelijks volop van genieten, iedere dag op je screen, dankzij de achtergrond van de Kreet van Munch die wij jou aanbieden. Het is de perfecte achtergrond, niet alleen om van kunst te genieten op je computer, maar ook omdat er extra zwart aan toe is gevoegd om het beter te kunnen zien, zonder dat de originele beelden van de Kreet van Munch verwrongen worden. Het biedt een donkere ruimte aan om daar perfect je iconen te plaatsen, zonder dat je iets mist van de geweldige beelden van de Kreet van Munch.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan El Grito, de Munch

We gebruiken cookies om de verbindingen te verbeteren, te analyseren en om advertenties weer te geven. Als u doorgaat, accepteert u het gebruik ervan. Meer informatie hier .