Elveon

Een prachtige ilustratie van Elveon dat je geheel gratis kunt downloaden.

Elveon was eens een van de meest ambitieuze spellen projecten in de sfeer van grote verschrikkelijke helden. Zo creërde het een gehele Naon wereld dat een fantastische plaats was voor de goden, veranderd een donker oorlogs gebied om dat gebied later weer in volle glorie te laten herleven...of in een dodenkamp.

Alhoewel het er veel op leek dat het hele project niet ging zijn er toch nog vele dingen van deze wereld overgebleven. De geweldige ilustratie designs van Elveon wordt nu aangeboden als achtergrond van de PC. Op dit scherm kunnen wij een imponeerend Donker Manschap zien dat alleen maar door zijn aanwezigheid al diep respect opeist. Op zijn harnas zitten doodskoppen y hij draagt een enorm stenen zwaard en tegelijkheid komen er griezelige geesten uit hem.... Zal het de held van het spel worden, of de vijand die bestreden moet worden, zal het een grote God worden...?

Wij kunner er alleen maar over fantaseren...steeds als het prachtige beeld van Elveon te zien is als achtergrond op de PC. Nu wordt het je gratis aangeboden, je hoeft het alleen maar te downloaden én gratis.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Elveon

We gebruiken cookies om de verbindingen te verbeteren, te analyseren en om advertenties weer te geven. Als u doorgaat, accepteert u het gebruik ervan. Meer informatie hier .