Google Drive para PC 74.0.3.0

Downloaden Beeldopnames Beschrijving
Google Drive para PC

Met de cloud van Google kan men nu alles bewaren of delen met wie jij wilt!

De reus van Internet Google in medewerking met de service van Google Drive heeft zijn servers geopend zodat al zijn clientele het kunnen gebruiken in de zin van een gigantische "rommel doos". In deze rommeldoos kan je van alles bewaren maar je kunt er steeds bijkomen vanuit elk willekeurig programma, je hoeft alleen maar op Internet aangesloten te zijn, geeft niet vanuit waar, maar zo dat je bij je Google Drive account kunt komen. En vanuit je account kan je bij al je spullen komen die in de rommeldoos zitten, zelfs ook nog bij je Google Docs.

Je hoeft alleen maar een account te openen bij Gmail en dan kan je meteen Google Drive gebruiken en genieten van 5 gratis GB die je krijgt aangeboden door alleen maar een account te openen. Maar iedereen weet dat men graag snel en makkelijk bij de nieuwe sites wilt komen en voor deze redenen geeft Google ons het tool Google Drive voor PC cadeau.

Met het Google Drive voor PC kan je je thuis of werk files in je computer synchroniseren maar ook andere digitale voorzieningen bewaren. Dat gaat allemaal direct naar "Your Unit" van Google Drive, jouw virtuele file in deze service, waar je van alles in kunt bewaren. Een makkelijk iets, snel en handig door het Google Drive voor PC te gebruiken. En vanaf dat moment kan je eenvoudig bij de documenten komen, archieven, beelden, muziek of wat het dan ook mag wezen!

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Google Drive para PC