Everest Home Edition 2.20.405

Downloaden Beeldopnames Beschrijving

Het is altijd handig als men precies weet hoe of wat uw computer in elkaar zit, van welk merk het is en welke componenten er gebruikt voor zijn. Ook is de technische info zeer van belang. Dit kunt u elk moment controleren maar het is niet nodig om daarvoor geld uit te geven.

Dus waarom zou u zich daar druk over maken als er nu het complete programma van Benchmarking zoals het Everest Home Edition voor u, geheel gratis, klaarstaat? Profiteer van dezelfde techniek als die van hun "grotere broertjes" dat ontworpen is voor de professionele amateur. Dit programma kan gebruikt worden door een amateur en hiermee kan hij of zij eenvoudig en snel de hele hardware installatie van de computer op een makkelijke manier controleren. Dat is echt niet moeilijk, het gaat heel gevoelsmatig.

U wordt op elk moment geholpen door de interface van het programma, het is naar vele talen vertaald - het is ook in het spaans - en Everest Home Edition staat u toe om uw PC volledig te controleren. Het vindt ook de CPU problemen van de software, zoals o.a. browser, netwerk, servers, geïnstalleerde programmas, enz. Het geeft u daarna ook de overzichten. Het heeft alles wat u nodig zou kunnen hebben, en nog meer!

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Everest Home Edition