Nero - Multimedia Suite 10.6.11300 Demo

Downloaden Beeldopnames Beschrijving

Nero is al lang een van de groten op het gebied in programmas voor Cds en DVDs opnamen, maar dat betekend niet dat ze nu op hun roem gaan slapen. En dat bewijzen zij goed door het presenteren van hun star produkt met een geheel nieuwe style. Het is nu bekent onder Nero Multimedia Suite.

Een heel nieuwe multimedia oplossing geconcentreerd op het nieuwe star produkt van het altijd al bestaande bedrijf van Nero Burning Rom. Het is afgewerkt met andere complementaire programmas, met veel nieuw multimedia tools die in algemeen geval iedereen zal laten werken met digitale video, zonder dat het nodig is om in elk wiligkeurig moment een ander programma in te schakelen.

Om precies te zijn, Nero Multimedia Suite biedt U ook, naast de Nero Burning Rom,het volgende aan:

- Een managing voor multimedia programmas projecten, Nero Vision Xtra, met deze programmas kunt U het reproduceren, zoeken en snel organizeren van Uw collectie makkelijker maken, digitale video doen of presentatie doen, naast vele andere funkties.

- Nero BackltUp & Burn is een potent maar makkelijk te gebruiken programma voor het kopieren van veiligheid en recuperatie van data.

En al dit met de garantie die de goede naam van Nero geeft, na jaren van zaken doen en werken. Probeer gratis Nero Multimedia Suite, en ontdek al de nieuwtjes die op U wachten!!

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Nero - Multimedia Suite