eMule Xtreme

Vergroot de download snelheid met eMule.

Wie heeft er nu nooit eens gezeurd over het feit dat de eMule te langzaam gaat? Iedereen heeft dat wel eens gezegd en er tegelijkertijd aan gedacht om eens van programma te veranderen en een ander mod te installeren om zo eens te proberen of de download wat sneller gaat. OK, hier presenteren wij een van de meest aangeprezen opties: het eMule Xtreme.

eMule Xtreme heeft heel veel kwaliteiten, o.a. blinken vooral deze uit: intelligent beheer van de resources, het laat het land zien waar deze resources vandaan komen, sterke beveiliging tegen de beruchte Leechers (automatische download dat niets aan te bieden heeft in het netwerk), transferencies van complete blokken, inlichting over de gedownloade archieven, het zien van onze eigen credieten, automatische behandeling van onze broadband, enz.

Zoals normaal gesproken gebeurd met dit soort programmas zal men het eMule Xtreme een kans moeten geven. Download het gratis, installeer het en probeer het uit om te zien hoe het werkt. Laat ons weten hoe het u bevalt!

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan eMule Xtreme