Ares

Downlaod in één keer een klassieke tussen al de P2P klanten.

Ares is een transfer klant van open code archieven (men kan het gratis downloaden en gebruiken), iedereen ter werld kan het gebruiken zodat iedereen archieven kan delen maar tegelijkertijd ook toegang heeft tot de archieven van anderen (beelden, audio, videos, dokumenten, software, etc.)

Het is een heel populaire P2P klant, dankzij het eenvoudig gebruik, zijn grote snelheid gedurende de download, en die nu letterlijk bijna alles voor je opzoekt. Door de jaren heen heeft het grote roem verworven, en is een van de meest gedownloade programmas.

Met de tijd, de auteuren hebben Ares aangepast om ook met radio channels te werken, de Shoutcast, (speciaal voor radios) o als steun voor BitTorrent links. Ook is er toegang tot de verschillende chat rooms en kunnen we met vrienden babbelen.

Dankzij Ultrapeer kunnen we ervan verzekerd zijn dat Ares niet te veel gaat gebruiken, het is zuinig. Het is mogelijk om in een keer uit verschillende sources te downloaden, er is toegang tot een bijgeleverde multimedia producer klaar voor de reproduktie, of in alle rust het materiaal uit te zoeken wat je wel of niet wil delen.

Het is vrij van spyware of malware en de interface is vertaald naar het spaans. Met Ares kan je alle voordelen vinden die een goede klant van P2P zich maar wensen kan.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Ares