Dream Match Tennis 2.36 Demo

Downloaden Beeldopnames Beschrijving

Nu heb je geen enkel excuus meer om niet de stunten van Rafa Nadal, Federer of Dlokovic na te doen! Met deze fantastische Dream Match Tennis kan je volop genieten van het tennisspel op verschillende tennisvelden, met grafieken in 3D van zeer goede kwaliteit en verschillende vormen op te spelen. Het gaat vanaf het trainen tot aan de wedstrijden.

In het Dream Match Tennis vinden we zeven verschillende oppervlaktes: drie harde banen, een grasbaan, een baan van aangeperste grond en twee indoor banen met vloerbedekking. We kunnen kiezen uit vier tennisspelers die verschillende kwaliteiten hebben met zijn voor- en tegenpunten. Je kunt diegene kiezen die het beste bij jouw manier van spelen past. Begin nu om op alle banen van de wereld te winnen.

De contrôles van het Dream Match Tennis zijn niet moeilijk. We kunnen met een joystick spelen of met het toetsenbord, er zijn 7 verschillende niveaus, en de wedstrijden kunnen gespeeld worden tegen een machine of tegen een andere medespeler.

Wat we niet kunnen vergeten is het feit dat weook wedstrijden kunnen spelen online. Er zijn velen circuiten en webs ontwikkelend rondom het Dream Match Tennis. Om je beter te laten informeren kan je dat vragen in de web van het spel.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Dream Match Tennis

We gebruiken cookies om de verbindingen te verbeteren, te analyseren en om advertenties weer te geven. Als u doorgaat, accepteert u het gebruik ervan. Meer informatie hier .