Deluxe Pacman

Gratis Pacman versie, de Pacman van altijd al.

Wie heeft nu nog nooit eens Pacman gespeeld? Het is ook simpelweg bekend als drammer of hersenbreker. Dit spel is de voorvader van velen andere versies, na-apers en vernieuwde uitgaven die het beter of slechter deden. Dit spel is niet moeilijk. Met dit spel moet je alle ballen van het doolhof opeten voordat de spoken je te pakken krijgen.

Deluxe Pacman is een van deze versies die trouw blijven aan hun eigen stijl. De grafieken zijn verbeterd maar blijven toch een simpel aspect houden en zonder die heftige uitlater die er vaak bij hersenbrekers zit. De enige rivalen die we in de Deluxe Pacman vinden zijn de gekleurde spoken. Deze spoken hebben een vreemd gezicht maar toch lijken ze wel een beetje echt op mensen. Maar dat houdt niet in dat we ze niet gaan achtervolgen en zo het spelletje kunnen winnen.

Voor als iemand het nog niet weet, de ontwikkeling van Deluxe Pacman spel is het volgende: We moeten met onze drammer het hele bord over om kleine lichtgekleurde pilletjes of balletjes op te eten en natuurlijk zullen we moeten voorkomen dat de spoken ons te pakken krijgen. Als we alle balletjes op hebben kunnen eten gaan we naar het volgende niveau.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Deluxe Pacman

We gebruiken cookies om de verbindingen te verbeteren, te analyseren en om advertenties weer te geven. Als u doorgaat, accepteert u het gebruik ervan. Meer informatie hier .