Alice: Madness Returns

De griezelige versie van Alicia van American McGee komt weer terug!

10 jaar nadat de geweldige ontwerper van American McGee ons allemaal met een open mond achterliet, maar ook bang, omdat het spel het "País de las Maravillas de Alicia", een klassieke van Lewis Carroll van zijn American McGee's Alice, ontzettend griezelig was. Maar nu moeten wij ons er geestelijk op voorbereiden omdat hij nu terug komt met een nog erger nachtmerrie: Alice Madness Returns: American McGee's Alice 2.

Het Alice: Madnes Returns neemt ons mee terug naar het ontwrikte verstand van Alicia. 11 jaren later, na de vreselijke brand die haar hele familie doodde, begint zij met haar waanzin. Onze hoofdspeelster staat op het punt om weer terug te komen omdat zij uiteindelijk is ontslagen uit het gekkenhuis. Maar.... is zij geestelijk wel gezond? Wat gaat er gebeuren als ze haar weer nodig hebben in het País de las Maravillas?

Wij moeten nog even wachten op de geheimen van Alicia: Madness Returns, maar als we op de gratis achtergrond moeten afgaan - dat gratis gedownlaod kan worden - of de eerste trailer van het spel, is er geen vergissing mogelijk dat we weer gaan griezelen van Alice: Madness Returns. Haar waanzinnigheid is werkelijk geen grapje...

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Alice: Madness Returns

We gebruiken cookies om de verbindingen te verbeteren, te analyseren en om advertenties weer te geven. Als u doorgaat, accepteert u het gebruik ervan. Meer informatie hier .