Adobe Reader X

Dit is het meest gebruikte programma om PDF archieven te lezen.

Adobe Reader is een van de meest beroemde computer producten die speciaal zijn ontworpen om archieven te openen in PDF formaat. Een van de leukste dingen van Adobe Reader is dat het anders is dan andere PDF documenten lezers. Met dit programma kan men tegelijk samenwerken met andere archieven: zoals b.v. teksten sellectioneren, images pakken, stukjes tekst zoeken, documenten andersom zetten, luid lezen, enz.

Adobe Reader is het juiste software dat je kan gebruiken als je met een electronische handtekining wilt tekenen, voor de verificatie, het uitprinten van PDF archieven, zoekingen, enz. En bovendien heeft het die kwaliteit die alleen Adobe Reader heeft.

Het meest belangrijke is dat men Adobe Reader gratis kunt downloaden zonder dat men er ook maar een cent voor moet betalen. Bovendien krijg je ook de garantie mee van Adobe Reader, en dat is de juiste reden dat het zo erkent is in deze sector. Werkelijk, je hebt het in je PC broodnodig.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Adobe Reader X

We gebruiken cookies om de verbindingen te verbeteren, te analyseren en om advertenties weer te geven. Als u doorgaat, accepteert u het gebruik ervan. Meer informatie hier .