18 Wheels of Steel Extreme Trucker… Demo

Downloaden Beeldopnames Beschrijving

18 Wheels of Steel Extreme Trucker 2! blijft zijn nieuwe vrachtwagens en routes aanbieden om door de vrachtwagenliefhebbers te worden bestuurd. Deze vrachtwagen chaffeurs zijn de grote koningen van de weg. In totaal zijn er 35 nieuwe carlingas en meer dan 70 verschillende soorten vrachten die getransporteerd zullen moeten worden in dit spel.

Maar wat het mooiste is in de Extreme van 18 Wheels of Steel sage is het feit dat de goederen moeten worden afgeleverd op zeer gevaarlijke routes. Dit is het werk van de spelers. Lever je vracht met sneeuwbuien, zwaar weer, vreselijke wervelstormen of op een onbewoond eiland. Het maakt niet uit waar je door moet, de vrachtwagens van 18 Wheels of Steel Extreme Trucker 2! leveren het af!

Maar men moet rekening houden met het feit dat niet alleen jij goed aan moet komen... uiteraard je vrachten ook! En in 18 Wheels of Steel Extreme Trucker 2! de vracht is het meest belangrijke en jouw reacties kunnen veroorzaken dat de vrachtwagen in de berm terecht komt. Kom nou, echter kan het bijna niet! Je kan het allemaal gratis zelf bekijken.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan 18 Wheels of Steel Extreme Trucker 2!

We gebruiken cookies om de verbindingen te verbeteren, te analyseren en om advertenties weer te geven. Als u doorgaat, accepteert u het gebruik ervan. Meer informatie hier .